slide-image-1.jpg

“Een gezond klimaat met comfortabele leefomgeving"

slide_dubo2.jpg
slide_dubo5.jpg

Nul op de Meter

Nul op de Meter is een term die veel wordt gebruikt en toegepast in de bouwsector. Bij een nul op de meter woning is het de bedoeling dat de in- en uitgaande energiestromen in balans zijn. De woning dient op jaarbasis voldoende op te leveren voor het gebruik van warm tapwater, verwarming, ventilatie, de verlichting in huis en het gebruik van alle elektrische apparaten. De som van het verbruik van de woning en de opwekking moet 0 zijn, dan kunnen we spreken van een Nul op de Meter woning.

Besparen door duurzame en innovatieve systemen
Door van je woning een Nul op de Meter woning te maken bespaar je veel energie én geld en het zorgt voor een gezonde en comfortabele leefomgeving. Door de toepassing van verschillende technieken en materialen kun je een energienotaloze woning creëren. Denk hierbij aan optimaal isoleren, het plaatsen van een warmtepomp en zonnepanelen, een ventilatiesysteem en het aanpassen van gevels en daken.

Advies bij complexe keuzes
Om tot een goed ontwerp of renovatieplan te komen zullen er bouwkundige en installatietechnische keuzes gemaakt moeten worden. Dit zijn complexe situaties waarover beslissingen genomen moeten worden, wij begrijpen dat dit te lastig is om zelf uit te zoeken. Wij ondersteunen je graag bij het maken van de juiste keuzes! Wij hebben al meerdere Nul op de Meter nieuwbouw- en renovatieprojecten gerealiseerd en hebben hiervoor de benodigde kennis in huis.. Wij helpen je graag bij vraagstukken over Nul op de Meter nieuwbouw- of renovatie woningen.

In april heeft Dubotechniek als onderdeel van Balanshuis een pilot Nul op de Meter woning opgeleverd aan woningstichting de Kleine Meierij te Rosmalen. Lees hier meer over het Balanshuis in Rosmalen.

Hoogwaardige producten van onze exposanten
Dubotechniek heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om deze reden wordt ook alleen gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten. Onze partners tonen deze producten in het Dubo Trade Centre en Dubo Belevingscentrum. Voor informatie over al deze producten waaronder, vloerverwarming, warmtepompen, ventilatiesystemen en isolatie die benodigd zijn voor een Nul op de Meter woning, kun je bij ons terecht.

Klik hier voor een overzicht van onze partners.