slide-image-1.jpg

“Een gezond klimaat met comfortabele leefomgeving"

slide_dubo2.jpg
slide_dubo5.jpg

Smarthomes met huisautomatisering


Gemak en comfort, 2 woorden die bij iedereen als muziek in de oren klinken. Wat is er nu makkelijker dan bijvoorbeeld de verwarming, verlichting en rolluiken met één druk op de knop te bedienen? Juist, wij kunnen ook zo snel niets bedenken. Het gemak dient de mens zeggen ze, oftewel comfort en techniek maken het mensen makkelijker. We zijn nu zo ver dat we je huis bijna volledig kunnen automatiseren naar jouw wensen om het leven in huis zo makkelijk mogelijk te maken. Wij gaan graag samen de uitdaging aan om een concept te ontwikkelen voor een slimme woning die van alle gemakken voorzien is.

Maak je woning flexibel, veilig en comfortabel
1 schakelaar die altijd dezelfde lamp aanzet? Dat hoeft niet meer en is ook niet meer van deze tijd. Door je huis te automatiseren kies je voor moderne, intelligente en flexibele installaties die zich aan kunnen passen aan jou. Alles kan geautomatiseerd en gekoppeld worden om vervolgens te worden bediend met 1 druk op een schakelaar, je smartphone en/of tablet. Denk bijvoorbeeld aan het dimmen van de lichten, de alarminstallatie instellen, de verwarming hoger zetten of het ventilatiesysteem bijstellen. Het ventilatiesysteem kan ook gemakkelijk geautomatiseerd en gekoppeld worden.

Energie- en kostenbesparing door duurzaam te verwarmen en ventileren
In een slimme woning horen geen radiatoren, verwarm je woning met infrarood panelen. Met een infraroodpaneel in iedere kamer kun je iedere ruimte afzonderlijk verwarmen. Wil je alleen de slaapkamer verwarmen en de keuken extra ventileren dan kun je dit gewoon instellen of bedienen met je huisautomatiseringssysteem. Door het ventilatiesysteem te koppelen kun je dus ook efficiënter ventileren. Op je tablet of telefoon kun je zien hoeveel energie- en kosten je hebt bespaard.

Eerst zien en ervaren in de VolkerWessels PlusWoning en appartement
Wil je voordat je over gaat op een slimme woning eerst de producten in werking zien? Kom dan eens bij ons langs. In ons pand hebben wij een VolkerWessels Pluswoning staan waarin 2 infrarood panelen hangen van onze exposant Leranti. Hier kun je zelf voelen hoe snel een ruimte verwarmd wordt met infrarood panelen. Ook hebben wij een volledig ingericht appartement met daarin het Home Control systeem van exposant Niko. Zij hebben het appartement voorzien van huisautomatisering, de verlichting en verwarming van het appartement zijn te bedienen via een tablet wat aan de muur hangt en via een smartphone.