slide-image-1.jpg

“Een gezond klimaat met comfortabele leefomgeving"

slide_dubo2.jpg
slide_dubo5.jpg

Onze Diensten uitgelegd

Ieder project wordt succesvol opgeleverd, juist omdat wij het complexe proces rondom duurzame energie volledig beheersen. Alle facetten van het proces hebben we in eigen huis. Het stopt dus niet bij de oplevering van het duurzame energiesysteem, want daar begint het volgens ons eigenlijk pas echt!

Het gehele proces in 1 hand

Als wij het hebben over het gehele proces, dan bedoelen we dat ook. Vanaf het maken van de bouwplannen met het bouwteam tot het uitwerken van fiscale trajecten en subsidieregelingen voor specifieke situaties. Maar ook engineering en de installatie op locatie, de aanleg en oplevering van het duurzame energiesysteem en de exploitatie. En zelfs de toelichting over optimaal gebruik, voor de bewoners en gebruikers.


DE VOORBEREIDING


Ontwikkeling
Vaak worden we tijdens de bouwplannen al bij het project betrokken. Hierdoor profiteert je het beste van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energiesystemen. De afdeling Research & Development is hier namelijk continu mee bezig, met een sterke focus op het ontzorgen van de opdrachtgever en de gebruikers.

Haalbaarheidsstudies
Met een complete haalbaarheidsstudie voor specifieke behoeftes en situaties, ben je verzekerd van de meest efficiënte oplossing. Met het hoogst haalbare duurzame rendement. Uiteraard is het mogelijk om langs te komen en de mogelijkheden te bespreken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Programma van Eisen
Alle wensen en eisen verwerken we vervolgens in een Programma van Eisen. Op basis hiervan werken we de duurzame energievoorziening voor jouw specifieke vraagstuk verder uit. Dat is inclusief de uitwerking van fiscale trajecten en subsidieregelingen.

Ontwerp
We verzorgen de complete engineering van het project, inclusief 3D installatietekeningen.

DE REALISATIE

Aanleg
We starten met de aanleg van het duurzame energiesysteem of -systemen. Dubotechniek werkt met een kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan NEN-EN-ISO 9001.

Oplevering
Om te zorgen dat maximaal rendement behaald wordt met de duurzame installaties, verzorgen wij persoonlijk de oplevering bij de bewoners en gebruikers.

Voorlichting
Bewoners en gebruikers worden tijdens een informatiebijeenkomst in het Belevingscentrum (in overleg is uiteraard een andere locatie mogelijk) uitgebreid voorgelicht over de werking van het systeem. Tijdens deze bewonersavond krijgen zij uitleg over de werking van het systeem en hoe zij het systeem het beste kunnen instellen.

Na oplevering

Na de voorbereiding en realisatiefase van het duurzame energiesysteem of – project, zijn er tal van mogelijkheden om het hoogst haalbare rendement te blijven behalen. Kijk daarvoor eens bij exploitatie, onderhoud en monitoring & beheer.

SERVICE VOLGENS DUBOTECHNIEK

  • Gedreven medewerkers in onderhoud en beheer staan voor je klaar;
  • Wij denken met je mee, maar juist ook verder over de toekomstige situatie;
  • Wij zorgen voor een snelle reactie en snelle oplossingen;
  • Voorop lopen in duurzaamheid en innovatie;
  • Door het totaalpakket aan te bieden ben je compleet ontzorgd.