slide-image-1.jpg

“Een gezond klimaat met comfortabele leefomgeving"

slide_dubo2.jpg
slide_dubo5.jpg

Onderhoud


Als het duurzame energiesysteem eenmaal staat, is het de bedoeling dat het optimaal blijft presteren. En dat het dat ook continu blijft doen, zonder dat je er naar om hoeft te kijken. En het is logisch, om te genieten van blijvend comfort, is vakkundig onderhoud geen overbodige luxe. Maar als er onderhoud plaatsvindt wil je daarvan natuurlijk niets merken.

Welke vorm van onderhoud is geschikt? Dat is afhankelijk van specifieke wensen, of je nu opdrachtgever bent, of gebruiker. Maar ook de kans op storingen speelt een rol. En vergeet de wettelijke bepalingen hierin niet. Dankzij het onderhoudsplan dat op maat gemaakt is, combineren we de beste onderhoudsmogelijkheden geheel naar wens. We stemmen het zo af, dat je kunt genieten van zowel een optimale beschikbaarheid van de installaties, als een acceptabele investering.

De beschikbare onderhoudsvormen van duurzame energiesystemen:

Storingsafhankelijk onderhoud (correctief)
In deze vorm voeren we onderhoud uit, nadat een storing is opgetreden. Het snel verhelpen van de storing met minimale hinder voor de gebruiker.

Toestandsafhankelijk onderhoud (inspectief-preventief)
Onderhoud dat plaatsvindt nadat tijdens een inspectie blijkt, dat afgeweken wordt van de gewenste situatie. Gebaseerd op een periodieke meting van vooraf vastgestelde waarden. Denk hierbij aan het temperatuurniveau of de luchtkwaliteit bijvoorbeeld.

Gebruiksafhankelijk onderhoud (preventief)
In deze vorm staat de gebruiksintensiteit van de energiesystemen centraal. Onderhoud vindt plaats, nadat een vooraf vastgestelde waarde is overschreden. Denk hierbij aan draaiuren of gasverbruik.

Prestatiecontracten
In deze overeenkomst komen exploitatie, beschikbaarheid en de energieprestaties van uw energiesystemen samen, in de vorm van energiemanagement. Met deze uitbreiding worden prestaties van zowel energie, techniek als comfort optimaal voor u beheerd.

Meer weten?

Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op, via telefoon, e-mail of contactformulier. Wij staan

voor je klaar!