slide-image-1.jpg

“Een gezond klimaat met comfortabele leefomgeving"

slide_dubo2.jpg
slide_dubo5.jpg

Dubo Trade Centre

Wil je zelf duurzame energie zien, horen en voelen? In het Dubo Trade Centre en Belevingscentrum in Zaltbommel (gelegen tussen Utrecht en ’s-Hertogenbosch) kan dit. Wij snappen dat je als opdrachtgever of toekomstige bewoner advies wil inwinnen over de installaties. De nieuwste duurzame producten staan in werking opgesteld in een VolkerWessels Pluswoning, appartement en het Dubo Trade Centre. Kom dus eens langs voor een rondleiding en ervaar zelf hoe het is om in een comfortabele leefomgeving die van alle gemakken voorzien is te leven.

Of je nu een toepassing zoekt voor woningbouw, utiliteit of woon-zorgcomplexen, wij zoeken de juiste oplossing die past bij de situatie. We kunnen meteen de voordelen laten zien en de werking van het systeem in het beheercentrum. Hier beheren en monitoren we 24/7 onze projecten. Zo zie je direct het resultaat van het systeem wat past binnen jouw project.

Lees meer

Partners van het Dubo Trade Centre en Belevingscentrum

Het Dubo Trade Centre en Belevingscentrum zou er niet zijn zonder onze partners. In samenwerking met onze partners hebben wij dit kunnen realiseren. Ruim 30 vooraanstaande bedrijven op het gebied van duurzame energie hebben hun producten in werking opgesteld in dit centrum zodat bezoekers duurzame energie letterlijk kunnen ervaren. Door de samenwerking met onze partners kunnen wij passend advies geven op het gebied van onder andere vloerverwarming, warmtepompen, isolatie, domotica, ventilatie en waterbehandeling.

Klik hier voor een overzicht van onze partners.

Evenementen

Door het jaar heen organiseren wij evenementen die bijdragen aan de aandacht en betrokkenheid voor duurzame energie in de breedste zin van het woord. Bij ieder evenement tonen wij en de gastsprekers onze passie voor duurzame energie. Uit gezamenlijk respect voor het milieu dragen wij graag ons steentje bij aan een gezond klimaat en een comfortabele leefomgeving.

Klik hier voor meer informatie over onze evenementen.

Past jouw evenement of initiatief bij onze overtuiging om samen te bouwen aan een duurzame toekomst? Laat het ons weten! Voor een afspraak klik hier. Voor meer informatie over de mogelijkheden van de vergaderlocatie klik hier.