slide-image-1.jpg

“Een gezond klimaat met comfortabele leefomgeving"

slide_dubo2.jpg
slide_dubo5.jpg

Evenementen

Dubotechniek organiseert door het jaar heen evenementen die landelijk bekend zijn zoals de Duurzame Bouwvrouw en College Tour Duurzame Energie. Door spraakmakende keynotes en inspirerende thema’s zijn deze evenementen een groot succes.

Ook u kunt uw evenement bij ons laten plaatsvinden.
Wij beschikken over diverse zalen met een capaciteit van 4 tot 150 personen.

Voor meer informatie over de zalen en de mogelijkheden qua catering verwijzen wij u graag naar onze vergader- en evenementenlocatie pagina. klik hier voor deze pagina.

Voor meer informatie en impressies over een aantal evenementen:

Duurzame bouwvrouw (klik hier voor de website)
Leontienhuis (klik hier voor de website)
COLLEGE TOUR DUURZAME ENERGIE

De bouwwereld verandert. Het gaat in deze tijd om verbinden en communiceren en het ontzorgen van de opdrachtgever. Bedrijven moeten veel meer met elkaar werken aan een plan voor de opdrachtgever. Onderscheid jouw bedrijf zich nog steeds in de bouw. Benut je alle mogelijkheden? Ben jij creatief en ondernemend? Hoe ziet de markt eruit in 2020? Welke kansen biedt dit jouw organisatie?

In de najaarssessie 2015 van College Tour Duurzame Energie nemen wij u graag mee in het thema: Inspiratie. Als keynotes hebben wij dan ook Maxime Verhagen en Lara Muller. Maxime Verhagen is een goede spreker, verbinder, inspirator, pitcher en ex-politicus. Lara Muller combineert in haar passie voor duurzaam ondernemen verschillende rollen en verantwoordelijkheden. Beide zijn een bron van inspiratie.

DE KRACHT VAN EEN DUURZAME BOUWVROUW

Een duurzame bouwvrouw leidt de business op verantwoorde wijze naar economisch rendement. Zij vindt daarbij de juiste balans tussen people, planet en profit in de praktijk.

Daarnaast combineert zij dit succesvol met haar vrouwelijkheid. Duurzaam is namelijk ook een synoniem voor bestendig, betrouwbaar en standvastig. En dat zijn onze krachtige vrouwelijke leiders in de bouw. Zij bouwen voor mensen. Zonder bravoure. En inspireren daardoor andere vrouwen.

Op 24 september 2015 werd tijdens het seminar van de Dutch Green Building Council in Zaanstad de winnaar van de Duurzame Bouwvrouw award bekend gemaakt. De gelukkige winnares van 2015 is Suze Gehem! En de winnares Aanstormend Talent is Linda van Leeuwen.